JAHTIPÄIVÄ ALOITTELEVALLE METSÄSTÄJÄLLE

Jahtipäivä aloittelevalle metsästäjälle sesongin mukaan; kyyhky, sorsa, fasaani, jänis ja pienpedot. Opastamme ja neuvomme asioissa, joita ei metsästäjäntutkinnossa opi. Kuten esim metsästystavat ja saaliin käsittely.

Hinta: 85€ / hlö

Sisältää: maastolounaan ja kuljetukset jahdin aikana.

PERUSJAHTI

2pvä metsästystä sesongin ja tilanteen mukaan

1.9-1.11 jänis, fasaani, lehtokurppa, kyyhky

1.11-28.2 pienpedot, jänis, fasaani

Sis. oppaan, koirat, kuljetukset sekä 2yön majoituksen Koivulehdossa.

Alkukaudella aamu aloitetaan jänis jahdilla ajavilla koirilla (beagle, suomenajokoira, venäjänajokoira). Päivemmällä siirrytään metsästämään lintuja seisovalla koiralla (saksanseisoja), päivä voidaan päättää sorsien iltalennolle.

Marraskuussa kun pienpedot ovat talviturkissaan, alamme metsästämään kettua, supikoiraa, mäyrää (ilvestä lupien salliessa) ajavilla koirilla (amerikankettukoira, plotti) ja luolakoirilla (parsonrussellinterrieri). Aamu aloitetaan kiertämällä jäljet ja tilanteen mukaan metsästetään sitä riistaa mitä löytyy ja kelit sallii.

Hinta: 250€ hlö, 450€ 2hlö, 550€ 3hlö, 700€ 4hlöä

Fasaanijahtia metsästys tai koirankoulutus mielessä.

Fasaanijahti tapahtuu seisovalla koirilla. Nopeat fasaanit vaativat ampujilta hyvää keskittymistä ja tarkkoja laukauksia. Jahtialueen vaihteleva maasto tarjoaa runsaasti haastavia ampumatilanteita. Noin puolessa välissä päivää nautitaan lounas kodalla.

Hinta: 50€ / hlö, 20€ pudotettu lintu (mahdollisuus majoitukseen ja ruokailuun)

Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet kaikkien lintukoirien koulutukseen. Mahdollisuus treenata koiria erilaisissa maastoissa, kuten pellolla, metsässä tai hakkuu-aukoilla.


Hirven metsästys

Viikonloppuna metsästämme yhdessä paikallisen seurueen mukana passimiehenä. Max 4 henkeä.

Viikolla pääset metsästämään pysäyttävällä hirvikoiralla kahdestaan koiran ohjaajan kanssa. Pyrkien kaatamaan hirvi koiran haukkuun. Mahdollisuus myös kyttäysjahtiin aamuisin. Max 2 henkeä.

Kaadettavina eläiminä ovat vasat ja riittävän suuret sonnit, hankosarvi vähintään 8 piikkiä, muut vähintään 10 piikkiä. Asiakas saa halutessaan ampumastaan eläimestä mahdolliset sarvet ja taljan, hirven lihaa on mahdollisuus ostaa erikseen.

Hinnat: 2pv / 350€ / hlö, 5pv / 700€ / hlö

Sisältää: oppaan, kuljetukset jahdin aikana, sekä majoituksen

Kaatomaksut: vasa 200€, aikuinen 250€ + 100€ piikki

Luvat:

1. metsästyskortti

2. suurriistan ampumakoe

3. aseenkantolupa

5 pv TRAPPARINÄ

Kaipaatko seikkailuja ja uusia elämyksiä? Lähde viideksi (5) päiväksi erämaahan kiertämään koiravaljakolla ansapolkuja ja kalastamaan. Majoitumme metsäkämpälle, josta teemme päiväretkiä koiravaljakoilla, kokemaan näätä ja minkki ansoja, sekä kalanpyydyksiä. Retkeilijöiltä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa ja seikkailuhenkeä. Max 2 hlöä.

Kesto:5pv

Hinta: 890€ / hlö